Ny fast læge i kompagniskabet i Solbjerg

D.1.9.23 bliver Pernille Urup Ruban ny fast læge i lægehuset. Pernille er et kendt ansigt for mange, da hun har været uddannelseslæge hos os. Hun blev speciallæge i almen medicin for 1 1/2 år siden. Både Pernille og vi er glade for at hun bliver en del af det faste lægeteam som fremadrettet kommer til at bestå af Karin Gubi, Troels Buus Treebak, Toke Falkenberg Holst, Kristian Voergård
og Pernille Urup Ruban.
Lene Skovmose har valgt at blive fuldtids ø-læge og flytter til Samsø, hvor hun fra d.1.9.23 skal være praktiserende læge m.m.
” Lene udtaler, – jeg vil gerne takke alle brugere af Lægerne i Solbjerg, patienter, pårørende, samarbejdspartere m.m. for den tillid I har vist mig gennem årene. Det har været mange gode og betydningsfulde år hvor jeg har fået lov at være læge for Jer”. Jeg har fået mulighed for at blive ø-læge og da jeg har fået erfaring med det fra ophold i Grønland og senest Tunø er det blevet mig klart at det er en måde at arbejde på som passer godt for mig. Det er med vemod, at jeg siger farvel til mine gode kolleger og Jer patienter, men godt at vide, at I har
sådan et godt lægehus i Solbjerg”
Gode sommerhilsner
Lægerne i Solbjerg