Vortebehandling – igen en mulighed!

Vi kan igen tilbyde vortebehandling i lægehuset, men det er en god ide, først selv at prøve at behandle

Vejledning til behandling af vorter: 

Ved brug af vortemiddel er det vigtigt at gøre huden blød og fjerne hård hud og døde hudceller. Det kan du gøre ved at holde hænder eller fødder i lunkent vand i 5-10 minutter, eller efter et bad. Herefter skal du fjerne den hårde hud, inden du smører nyt vortemiddel på. På apoteket kan købes skalpel til formålet.

Salicylsyre kan anvendes til behandling af vorter. Det opløser den hårde hud. En række forskellige ætsende vortemidler findes også i håndkøb på apoteket. Følg brugsanvisningen af disse nøje, så du ikke får sår. Det ene vortemiddel er ikke bedre end det andet. Behandling med vortemiddel bør fortsætte, indtil vorten er væk – ofte i måneder.

Se følgende vejledning til behandling her.