Kviktider nu med tidsbestilling

Fra 15. april ændres strukturen på vores kviktider om morgenen for at undgå mange mennesker i venteværelset, lange ventetider og uhensigtsmæssigheder ved indtjekning.
Kviktider skal fra d. 15. april bestilles online og man kan ikke længere bare møde op uden en tid. Første online bestilling af kviktid åbner d. 15. april kl 13.30.

Der åbnes dagligt for tidsbestilling til kviktiderne fra kl. 13.30 (til mandage åbnes fredagen inden kl 13.30). Man kan derefter tilgå booking systemet online eller via Minlæge App og bestille en 5 minutters tid i tidsrummet fra kl. 8-9.20 til dagen efter.

OBS!! Man skal ikke afvente godkendelse af kviktiden via booking systemet, men bare møde op til den ønskede tid. Kviktiderne er fortsat til korte, velafgrænsede eller akutte problemstillinger. Det er som udgangspunkt ikke muligt at ringe eller møde op i sekretariatet for kviktidsbestilling. For vores ældre patienter eller evt. andre, der ikke kan bestille tid online, kan man undtagelsesvist møde op eller ringe om morgenen og få en kviktid. For at undgå lang kø på telefonen og i sekretariatet, opfordrer vi derfor kraftigt til, at flest mulige booker tid online via hjemmesiden eller via Minlæge App. 
Vi tilstræber, at man kommer ind til tiden på den bookede kviktid, og at ventetiden med dette tiltag bliver kortere. Men af og til kan akutte  problemstillinger være komplicerede og derfor kan der fortsat opstå ventetid. Vi håber på forståelse for dette.

Hjælp os gerne med at sprede og dele budskabet og vi håber også på forståelse for de bump på vejen, der kan være i opstartsfasen af dette nye tiltag. Der gøres i øvrigt opmærksom på, at vi generelt opfordrer til onlinetidsbestilling for at undgå kø på telefonen og i sekretariatet. Der kan bestilles tider til almindelige lægekonsultationer, blodprøvetagning, EKG, helbredstjek/årskontroller, øreskylning, børneundersøgelser, graviditetssunderøgelser mm.

Minlæge App: https://minlaegeapp.dk/